В първия ден от лятото Мери Бойс Бенд представя хитовете

...
В първия ден от лятото Мери Бойс Бенд представя хитовете
Коментари Харесай

Мери Бойс Бенд представя хитовете и новия албум на концерт във Варна

В първия ден от лятото Мери Бойс Бенд показва шлагерите и новия албум " Щастливи дни “ на първия си концерт в Летен спектакъл – Варна, на 22 юни (петък), от 20:00 ч.!

Мери Бойс Бенд пусна едноименната ария " Щастливи дни “ и лирик-видеото към нея във връзка своята годишнина през януари. За представянето ѝ онлайн във Варна посетител ще бъде акордеонистът Илиян Дянков. На концерта ще прозвучат и нови сингли, и обичани песни от албумите " Непознати улици “, " Само за теб “ и " Дългият път към дома “.

Музикантите споделят: " Всеки човек ни е значим! Всеки човек е специфичен и се стараем всеки концерт да е друг и квалифициран особено за публиката, която ще пристигна! Затова още веднъж ще отделим и особено време за среща и фотоси с всеки, който желае! Ще имате опция и да си вземете всички албуми с подпис! Варна, на 22 юни те чакаме в Летния спектакъл на сантиментална среща под звездите! “

Билети можете да си вземете от Летен спектакъл – Варна, ДКС – Варна, Български пощи и на място в деня на концерта. Деца до 7-годишна възраст влизат гратис.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР