В първите минути таранът на Киево Серджо Пелисиер получи удар

...
В първите минути таранът на Киево Серджо Пелисиер получи удар
Коментари Харесай

Най-после! Киево дочака първата си победа

В първите минути таранът на Киево Серджо Пелисиер получи удар в главата при едно единоборство, само че беше превързан и се върна на терена. Именно ветеранът сътвори най-вече проблеми за отбраната на Фрозиноне. Негов прехвърлящ удар мина на сантиметри над гредата, а в средата на полувремето 39-годишният нападател отклони с глава топката след центриране от корнер и я прати във вратата, само че попадението беше анулирано поради нарушаване против вратаря Марко Спортиело.
Киево заигра по-смело след почивката, а в 58-ата минута отборът от Верона получи спомагателен подтик, откакто Марко Капуано от гостите беше изпъден. Сега към този момент " летящите магаренца " се хвърлиха в офанзиви и пред вратата на Фрозиноне стана горещо.

В 76-ата минута Киево получи фаул пред границата на наказателното поле и Джакерини майсторски завъртя топката над стената - 1:0. Това беше втори гол за 33-годишния деец през сезона и с помощта на него домакините приключиха годината с победа, която им дава нежни очаквания, че могат да се спасят от изпадане.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Серия А 19 кръг, събота 29 декември  Киево 1:0краен резулат  Фрозиноне
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР