В първи коментар след балотажа лидерът на Възраждане Костадин Костадинов

...
В първи коментар след балотажа лидерът на Възраждане Костадин Костадинов
Коментари Харесай

Костадинов: Резултатите от изборите не ни задоволяват

В първи коментар след балотажа водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов отговори на обвиняванията на Бойко Борисов. В неделя вечерта водачът на ГЕРБ съобщи, че към този момент има нова сглобка сред „ Възраждане ”, ПП-ДБ и Българска социалистическа партия и на локално равнище те са работили против ГЕРБ. Според Костадинов „ ГЕРБ мъчно претърпяват загубата в градовете ”.

„ Защо Борисов не реагира толкоз мъчително при загубата на София. Тук Хекимян беше трети. Това разумно ли е. Въпреки това Варна им е проблем ", съобщи Костадинов, представен от БГНЕС.

Според него може би Борисов няма терзание за София, тъй като е сигурен, че тук може да има някаква сделка, до момента в който във Варна няма по какъв начин. „ Всички тези приказки са поради болката, че са изгубили първия и втори огромен град. Няма нова коалиция, има единствено една и тя е сред ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Ако въпреки всичко желае да е пореден, то дано да поддържа нашия избор на съмнение против държавното управление ", прикани Костадинов.

Деян Николов, претендентът за кмет на София, съобщи, че в столицата е спечелила апатията. „ 36% изборна интензивност за София е ниска. Горд съм, че „ Възраждане " резервира правилата си и не влезе в никакви обединения с други организации по региони, села, феодали и така нататък ", акцентира Николов. Той разгласи, че ще влезе в СОС като общински консултант. 

Анализът на резултатите на „ Възраждане " показвали няколко значими извода. „ От 247 общини участвахме в локалните избори в 245 общини и то независимо. Вкарваме 201 общински съветници и печелим един кмет на община ", сподели Костадинов.  

Той въпреки всичко акцентира, че са заложили по-високи критерии. „ Резултатите не ни задоволяват. На първо място имаше ниска изборна интензивност, имаше платен и корпоративен избор, те изкривиха и изборните резултати ", сподели още Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР