В първата част на предаването, господин Георгиев разказа за новата

...
В първата част на предаването, господин Георгиев разказа за новата
Коментари Харесай

В „Нови хоризонти с Лили” гостуваха Светозар Георгиев и Лари Бийл

В първата част на предаването, господин Георгиев описа за новата си роля, като сътрудник във фонд за рисков капитал Eleven Ventures.



Светозар Георгиев

На въпрос за подбора на фирмите, в които влага той отговори, че е извънредно значим екипа. Гостът засегна и тематиката за Изкуствения Интелект, който навлиза с бързи темпове и потребността от от ден на ден айти-специалисти. Господин Георгиев показа и новото Дружество с изменчив капитал (ДПК), което към този момент е реалност и дава нови благоприятни условия на бизнесмените. За край стана дума и за „ Телерик Академията ” (безплатно образование за айти-специалисти), на която гостът е съосновател.



Лари Бийл

Във втората част на „ Нови хоризонти с Лили ”, се реализира обичайна връзка по Скайп с американския финансист Лари Бийл в Сан Франциско, Калифорния. Той показа забавен материал на тематика „ Климатичните промени стават все по-необратими ”. Наблегна на два съществени казуса – повишението на въглеродните излъчвания и световното стопляне. Поради проблем във връзката, господин Бийл не съумя да развие до край тематиката, само че показа, че след 3 седмици ще бъде в България за седмото издание на интернационалния фестивал за създатели и реализатори SSSF, което ще се организира на 7 и 8 октомври и в клуб „ 1857 ”.

Като музикален декор звучаха осъществявания на кънтри-певеца Лайл Ловет от неговия албум „ Lyle Lovett and His Large Band ” излязъл през 1989 година.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР