В парка на с. Генерал Инзово ще се проведе двадесет

...
В парка на с. Генерал Инзово ще се проведе двадесет
Коментари Харесай

„От Цветница до Гергьовден“ ще се проведе в парка на с. Генерал Инзово

В парка на с. Генерал Инзово ще се организира двадесет и второто издание на Общинския пролетен празник „ От Цветница до Гергьовден “. Проявата ще бъде на 9 април и е част от празничната стратегия за Деня на община „ Тунджа “.
На него са поканени певчески групи и ансамбли, танцови обединения, групи за достоверен фолклор, самостоятелни реализатори - артисти и инструменталисти от община „ Тунджа “ и цяла България.

Участниците са разпределени в три възрастови групи - до 14 г.; до 30 година и над 30 година Във всяка от тях се присажда първа, втора и трета премия. Всички групи получават диплом за присъединяване, а самостоятелните реализатори и участниците в състезанията - грамота и орден, а класираните на първите три места в съответната категория - певчески групи, танцови обединения, традиции, и плакет.

Съпътстващата стратегия включва ъгъл за деца, в който те ще могат да творят по тематиката на празника; галерия на гоблени; занаятчии, които създават бижута и сувенири и галерия от цветя с ъгъл, в който искащите могат да изработят своя икебана.

Заявки за присъединяване могат да се подават до 5 април в това число на посочените адреси или телефони: НЧ „ Н. Й. Вапцаров – 1926 “ с. Генерал Инзово, общ. „ Тунджа “, обл. Ямбол, ул. „ Св. св. Кирил и Методий “ 14, 0895506917, 0887903653 или на e-mail: [email protected]
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР