В пълна мистерия е обвито духовното пътешествие по пътя Камино

...
В пълна мистерия е обвито духовното пътешествие по пътя Камино
Коментари Харесай

Мистерия! Деси Радева изчезна по пътя Камино!


В цялостна тайнственост е обгърнато духовното странствуване по пътя Камино на Десислава Радева , написа Президентшата е изчезнала и никой няма информация за нея. Такава може би има в НСО и при Румен Радев, само че от там изрично отхвърлят да разясняват обстановката.

" България Днес " си написа с поклонници, тръгнали на същата или близка дата с първата дама по пътя Камино. Те са безапелационни, че на никое място по пътя не са срещали Десислава Радева. Президентшата не е видяна нито по маркираната пътека, нито в албергетата - местата за нощувка по духовния път, в които хората отсядат и почиват в общи пространства.

" Не сме я виждали, несъмнено се е дегизирала ", споделя пътешественичка, която сега изминава дистанцията от 800 километра.

Духовната общественост е мощно възмутена от публикуваната информация, че Радева се придвижва с защита от НСО. " Това да си   с защита по Камино  не го разбирам и какво Камино ще е? Пародия, фарс? ", " Превърнаха Камино в мода! ", " Не се брои с защита! Да беше изчакала! " и " Охраната несъмнено я носи на ръце! ", са част от отрицателните изявления по адрес на половинката на Румен Радев. Има и хора, които пазят решението й - " Какво значение има, в случай че душата й е поискала да бъде на Пътя? Всеки носи в себе си своята болежка, своята паника, своята наслада! Буен Камино на всички българи, които са на Пътя! Благослов за душите им! ".

Съществуват и догатки, че Радева не спи на отредените места дружно с другите поклонници. Но това ще я отклонява от маршрута и може цялото премеждие да продължи по-дълго от предстоящото. Друга версия от последните дни гласи, че президентшата ще измине единствено 100 километра от целия път и по този начин ще получи документ че пътешествието е сполучливо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР