В пълна дупка е попаднала Моника Валериева след раздялата с

...
В пълна дупка е попаднала Моника Валериева след раздялата с
Коментари Харесай

Гледката е страшна: Моника Валериева спря да се храни, заради Меди! Едва върви от слабост! (СНИМКИ)

В цялостна дупка е попаднала Моника Валериева след раздялата с чалгаря Меди. Както знаем, той я заряза след три години взаимно общуване и куп изневери, за които тя съвсем постоянно разбирала. Въпреки всичко Мона прощавала на гаджето си, тъй като била захласната от него - в дословен смисъл.

Меди обаче й се наситил, а когато скъсал с нея, й загатнал даже, че е прекомерно остаряла за него, а той желал свежо парче... Е, всички тези " приятни страсти " докарали Моника до такава степен, че спряла да се храни.

Близки до нея разкриват, че тя пила единствено вода и един път на ден опитвала да хапне нещо, само че порциите й били като на пиле - едвам не припадне и да не почине от апетит.

Че това е истина потвърждават последните й фотоси в нета, на които тя се е пуснала и по бански. Ами, гледката е страшна - това са единствено кокали, изхвръкнали кокали на всички места, даже дупето й е спихнало и няма нищо общо с апетитните женски форми.

А да не приказваме за ребрата - сами може да ги видите и около тях, да си припомните филмите за концлагерите в хитлеристка Германия. Моника едвам се движи от уязвимост, а в случай че продължава по този начин, ще се разболее, тревожат се близки до нея хора.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР