В Палестина има две морета. В едното море – кристално

...
В Палестина има две морета. В едното море – кристално
Коментари Харесай

На този свят има два вида хора …

 original

В Палестина има две морета. В едното море – кристално чиста вода и доста риба. Бреговете му са украсени с богата зеленина. Дърветата простират своите клони над него и протягат жадните си корени, с цел да пият влага.

… В това море се влива река Йордан. Това море се смее в лъчите на Слънцето. И хората са построили домовете си наоколо до крайбрежията му, а птиците са свили гнездата си до крайбрежията му; всичко живо се радва на това море.

A река Йордан тече по-нататък на юг и се влива в друго море.

Тук няма да чуете плясъци на риба, песни на птици, смях на деца, няма да видите по какъв начин трептят листа на Слънцето. Без последна потребност нито един пасажер няма да стигне до това място. Въздухът е тежък и задушен, и нито хора, нито животни, нито птици не пият от това море.

Поради какво тези две морета, ситуирани в съседство, са станали толкоз разнообразни? Не поради река Йордан. То зарежда с чиста вода и двете морета. И не поради почвата, на която се намират тези морета, и не е и поради района, в който те се намират.

Разликата е в това. Галилейското море получава водите на река Йордан, само че то не ги задържа. На всяка капка, която се стича в в него, има капка, която изтича. Това море получава толкоз, колкото отдава.

А другото море е доста мъдро, то ревностно пази своите води. То не се поддава на изкушенията на щедростта. То съхранява всяка капка, която е получило.

Галилейското езеро отдава и живее. А това, другото море, не отдава нищо. И по тази причина го назовават Мъртво.

В този свят има два типа хора. В Палестина – две морета.

Брус Бартън, „ Този, който никой не познава “

Британският психолог Ханс Айзенк: Хората умират не от рак, а от стрес!

 

Британският психолог, един от водачите на биологичната тенденция в логиката на психиката, създателят на известния тест за просветеност, доктор Ханс Айзенк, разгласява публикация още през 70-те години, в която показва доказателства, че…

Цялата публикация

Тайната на хората със „ златна “ кръв – те са едвам 43-ма на Земята!

 

Хората, които имат златна кръв са най-редките на Земята. През последните 60 години са разпознати единствено 43 души на света. Златна – това е кръв с нулев Rh фактор, който…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР