От Левски са решили да действат на сигурно и отново

...
От Левски са решили да действат на сигурно и отново
Коментари Харесай

Сините шефове си харесаха нов футболист на ФК ЦСКА 1948

От Левски са решили да работят на несъмнено и още веднъж ще прибегнат до услугите на футболист, който е добре прочут у нас, написа " Мач Телеграф ". И това е Джонатан Перейра. В момента той е състезател на ФК ЦСКА 1948, в чийто титулярен състав се завърна, откакто преди този момент бе замразен за известно време. Перейра се подвизава от 2018 година по родните терени, а след месец ще бъде свободен сътрудник. Именно това е насочило отбора от " Герена " към него.

Както е известно, Левски от Нова година насам кръжи към " алените ". " Сините " хвърлиха око на Даниел Наумов, за който също се твърди, че към този момент има контракт с тях, откакто отхвърли да бъде продаден в Полша, както и да възобнови с ФК ЦСКА 1948.

От своя страна " алените " го замразиха и напролет не е записал и 1 минута на терена. Така изгря звездата на Петър Маринов. Смята се, че в Левски Наумов ще бъде избор номер 1. Тимът ще се раздели с Николай Михайлов, а се заприказва и за продажба на Пламен Андреев.

В последно време много се разяснява, че на " Герена " се чакат още двама някогашни играчи на ФК ЦСКА 1948, които обаче са минали и през школата на " сините ". Това са Александър Колев и Ангел Бастунов, които от зимата се спрягат за Левски. И двамата ще подпишат като свободни сътрудници.

На този стадий обаче Левски още веднъж удря на камък с Педриньо. От ФК ЦСКА 1948 са му сложили цена и са твърди, че няма да вършат отстъпки.
 Протестът против Сираков няма да навреди съществено на Левски
Протестът против Сираков няма да навреди съществено на Левски

" Сините " са плащали и по-големи глоби
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР