В отношенията помежду си двата пола непрекъснато допускат грешки. Голяма

...
В отношенията помежду си двата пола непрекъснато допускат грешки. Голяма
Коментари Харесай

4 грешки, които мъжете допускат всяка вечер

В връзките между тях двата пола непрестанно позволяват неточности. Голяма част от тях не са заради зла предумисъл, а заради проблеми в връзката и неведение. Господата постоянно се оплакват, че половинките им са прекомерно ревностни, завладяващи, сериозни или в неприятно въодушевление.
Но истината е, че дамата е огледало на мъжа. От неговото държание зависи и това по какъв начин ще се държи партньорката му. И в този ред на мисли сме решили да споделим с вас 4 неточности, които мъжете позволяват всяка вечер. Те, съгласно брачните терапевти, са в основата на огромен брой разводи по целия свят.
 5 признака, че връзката ви е същинска 5 признака, че връзката ви е същинска
Понякога, когато се справяте с следващата свада, е мъчно да си спомните какво прави вас и колегата ви толкоз подобаващи един за различен....
Не обръщат внимание на половинката си
Класическа обстановка при доста от фамилиите е след работа мъжът да се усамоти пред тв приемника или с телефон в ръка. Съвсем разбираемо е, че представителите на мощния пол имат потребност от отмора след дългия и уморителен ден на работното си място. Но пък дамите жадуват за връзка с половинката си. Когато мъжът се изолира в другата стая, дамата се усеща подценена и нежелана. Същото се случва и когато след работа господата се събират на по чашка, а половинката им си остава сама у дома с децата. Всеки има потребност от развлечение, само че не трябва мъжките развлечения да са за сметка на женските.
Не оказват помощ в семейството
Въпреки модерните времена, в които живеем, става известно, към момента има мъже, които не вземат участие интензивно в домашната работа. Много постоянно срещан сюжет при такива двойки е вечер брачният партньор да се е излегнал на дивана пред тв приемника, а брачната половинка да се суети към приготвянето на вечерята, домашните на децата, мръсните чинии и всевъзможни домашни въпроси. Това изтощава дамите душевен и физически. Редно е мъжът да поеме някои отговорности, с цел да може дамата също да си почине.
Не водят открити диалози
 6 неща, които е добре да се знаят преди първа среща 6 неща, които е добре да се знаят преди първа среща
Първите срещи са доста вълнуващи, само че и напоени с доста напрежение. Дали ще премине безпрепятствено или не зависи единствено от вас и настройката ви. В...
Дамите обичат да приказват доста и на всевъзможни тематики. По-емоционални са и бързо разкриват какво ги тревожи. Мъжете, от своя страна, рядко приказват за терзанията и проблемите си. Това тяхно държание затруднява връзката и основава бариери във връзката. Жените постоянно остават с неправилно усещане за индивида до себе си, когато той прикрива някаква информация.
Не подготвят дамата полово
Една от огромните мъжки неточности е отношението на някои мъже по отношение на секса. Вечер след работа те нормално са изморени. Нямат предпочитание за секс или пък не им се занимава с по този начин наречената любовна игра.  Всичко в спалнята става машинално. Роботизираният им метод към секса или въобще неналичието на подобен отблъсква дамите и убива желанието им за фамилиарност.
Как да позволяваме по-малко неточности в връзките си?
Отделяйте повече време за диалози с половинката си. Научете да я изслушвате деликатно и да се водите от нейните стремежи. От своя страна, не се тормозете да говорите намерено за личните си потребности. Бъдете почтени в връзките си, само че и се научете да вършиме взаимни отстъпки. Те са в основата на всяко щастливо партньорство.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР