В откровено интервю пред Мон Дьо, актрисата Силвия Лулчева говори

...
В откровено интервю пред Мон Дьо, актрисата Силвия Лулчева говори
Коментари Харесай

Силвия Лулчева - актрисата, която може да разплаче и морените на Витоша

В искрено изявление пред Мон Дьо, актрисата Силвия Лулчева приказва за паметни моменти от своята кариера и от персоналния си живот . Тя разкри, че към момента търси себе си и е едно прочувствено и приказливо момиче, което кипи от сила.

„ Някъде съм оставила усещането за едно непокорно, рошаво, непослушно, шумно, самоуверено момиче. През годините се пробвах да я среша и възпитавам. Да покажа на света една по-обработена версия. Всъщност съм уплашено и доста сериозно към себе си към момента момиче”, сподели в изявлението пред Мон Дьо Силвия.

Тя разкри, че е разочарована от действителността, в която живеем и ѝ се желае нещата в България да се случваха по друг метод.

„ Срещам доста безхаберие, доста безсрамно крадене, доста не игра по разпоредбите, което не е мъжко. Дали поради беднотия или дивотия, само че всеки желае да награби повече. Боли ме, че доста хора минават пътя си като торба с лайна. По пътя към светлото са по-малко и желая да си играя с тях”, споделя актрисата.

Тя разкрива още, че е човек, който държи на професионализма и прави всичко с възторг.

„ Имам толкоз доста сила, че непрестанно съм заета. Когато ми свърши силата, споделям, че умирам”, майтапи се тя.

На въпроса дали има силата да разплаче хората със своите функции, тя бе безапелационна:

„ Мога да разплача и морените на Витоша. Задачата ми обаче е да накарам хората да им е толкоз смешно, че да стартират да се търкалят”.

Вижте какво още показа тя, във видеото горе.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР