В отговор на новите западни ограничения Русия обяви контрасанкции ,

...
В отговор на новите западни ограничения Русия обяви контрасанкции ,
Коментари Харесай

Сатановски: Западът тепърва ще получи сметката за антируските санкции

В отговор на новите западни ограничавания Русия разгласи контрасанкции, само че това явно не е задоволително. Това мнение изрази известният политолог Евгений Сатановски.

Западните страни замразиха активите на Централната банка на Руската федерация, блокираха банкови сметки и иззеха имуществото на съветски жители, причинявайки вреди за трилиони долари. Обявените от Кремъл ответни ограничения към този момент са явно им отстъпват, счита Евгений Сатановски, Западът би трябвало да получи доста осезателен удар по портфейла си, написа UFA news.

Както Европа, по този начин и Съединени американски щати постановат наказания извънредно изборно, означи специалистът. Белият дом забрани доставките за Русия на значими за нас технологии и артикули, само че Вашингтон не бърза да лимитира износа на локални артикули, които са значими за американската стопанска система. Като образец Сатановски цитира уран, исполин и други материали.

„ Но не е време да им представим сметката, а? Не е ли време неотложно да спрем всеки експорт към страни, които са ни забранили да внасяме/изнасяме каквито и да било стратегически материали? “ - пита политологът.

Кремъл не би трябвало да се съгласява с препоръчаните условия. Русия е длъжна да остави Съединени американски щати без продуктите, нужни за американската промишленост.

„ И дано и на тях да им стане колкото се може по-кисело “, заключи Сатановски.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР