В опит да избегнат ново блокиране заради нарастващия брой в

...
В опит да избегнат ново блокиране заради нарастващия брой в
Коментари Харесай

Белгия не отхвърля варианта за повторно затваряне

В опит да избегнат ново блокиране поради възходящия брой в Белгия, районните и локалните управляващи започнаха лични ограничения в допълнение към прилаганите на национално равнище.
Новите ограничения, които включват ранни часове на затваряне на заведения за хранене и спортни зали, възбрана за пиянство на публични места и даже вечерен час, имат за цел да се оправят с локализирани проблеми и да спрат по-нататъшното разпространяване на вируса, написа осведомителният портал „ The Brussels Times ”.
 Проф. Христо Найденски: Ако съблюдаваме ограниченията ще се защитим освен от ковид, само че и от грипа Проф. Христо Найденски: Ако съблюдаваме ограниченията ще се защитим освен от ковид, само че и от грипа
Общите противоепидемични ограничения, които всеки от нас подхваща, са доста значими за отбрана освен от Covid-19, само че и против грипната инфекц...
Въпреки всички настоящи правила, специалисти от цялата страна излязоха с единно мнение, че все още не може да се изключи опцията от ново заключване.
Очаква се до една седмица да разбере дали последните ограничения са дали някакъв позитивен резултат, само че в случай че подобен няма, жителите би трябвало да бъдат подготвени за приемането на други ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР