В Оксфордшир се е провела безпрецедентна среща на представители на

...
В Оксфордшир се е провела безпрецедентна среща на представители на
Коментари Харесай

Политици и бизнес обсъждат на необявена среща ефекта от Брекзит за Великобритания

В Оксфордшир се е провела невиждана среща на представители на политическите кръгове и бизнеса на Англия за разискване на Брекзит, оповестяват медии на Острова. Забележителен е фактът, че съвсем за първи път торите и лейбъристите се се събрали очи в очи, с цел да приказват по какъв начин виждат по-нататъшното развиване на страната. Мнозина и от двете страни са на били ва мнение, че излизането от Европейски Съюз като цяло е неточност.

Забележителната среща е била ръководена от министъра на жилищното строителство Майкъл Гоув – известна фигура, която изигра съществена роля в убеждаването на британците, че Брекзит си заслужава.

Срещата, по време на която и торите, и лейбъристите са изказали своите отзиви, не е била обществено оповестена. Въпреки това, би било необичайно в случай че тя би останала в загадка, защото кръгът от участници е бил много необятен, даже от опозицията, в това число няколко министри „ в сянка “ на лейбъристите. Освен това, на диалозите са участвали представители на бизнеса от разнообразни сфери, в това число финанси и фармацевтика. В срещата са взели участие и представители на военната сфера, в това число Ангъс Лапсли. От септември 2022 година той е консултант на генералния секретар на НАТО по отбранителната политика и обмисляне. На диалозите е било демонстрирано единение за поддръжката на Украйна и от представители на консерваторите, и от опозицията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР