В Община Пловдив се обсъжда частична промяна на цените на

...
В Община Пловдив се обсъжда частична промяна на цените на
Коментари Харесай

Обсъждат промяна в цените на билетите в градския транспорт в...

В Община Пловдив се разисква частична смяна на цените на билети и карти в градския превоз с въвеждането на електронната система.

" Решението може да вземе единствено Общинският съвет след разискването. Един от разновидностите е годишната карта за всички 29 линии, която в този момент коства 520 лева, да стане 365 лева ". Това съобщи зам. - кметът по превоза Тодор Чонов.

Абонаментните карти от 50 лева, както и преференциалната цена от 16 лева за пенсионери, студенти и възпитаници се резервират. За в този момент не се разяснява и смяна на цената на билета от 1 лев, само че Тодор Чонов добави, че когато се вкара електронната система, ще има опция билет да се закупи и от водача, само че на по-висока цена, да вземем за пример 1,50 лева

Зам.- кметът се надява, че до началото на февруари ще бъде подписан контракт с компания, която взе участие в състезанието за публичната поръчка, а в средата на лятото към този момент ще може да пътуваме в градския превоз, като плащаме посредством мобилно приложение, дебитни или кредитни карти.

Гишетата за продажба на билети ще изчезнат, опашките също, защото родителите ще могат да зареждат картите на учениците непосредствено от автомати.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР