В Обединеното кралство 85-годишният Тревър Ботомли беше съсипан от смъртта

...
В Обединеното кралство 85-годишният Тревър Ботомли беше съсипан от смъртта
Коментари Харесай

85-годишен мъж се върна на работа след смъртта на жена си СНИМКИ

В Обединеното кралство 85-годишният Тревър Ботомли беше унищожен от гибелта на 64-годишната си брачна половинка Морийн и реши да се върне на работа като продавач-консултант. 

Пенсионерът означи, че животът вкъщи е станал нетърпим за него.

Британецът " мразел " да живее самичък, откакто 64-годишната му брачна половинка Морийн умря през април. Според него работата като продавач-консултант му е дала " нов живот ", пише Mirror. Тревър работи в промишлеността за прозорци повече от пет десетилетия и след пенсионирането си се завръща в някогашната си компания за търговски парцели, EYG, на повърхностен работен ден. Той напусна тази позиция през 2017 година, когато Морийн получи инсулт и се грижи за нея до гибелта й.

След това мъжът с тъга стана от леглото. При инцидентна среща с някогашни сътрудници му е препоръчана работа на цялостен работен ден.

„ Когато Морийн я нямаше, къщата беше толкоз празна. Като цяло я мразех. Излизах колкото можех повече “, сподели Тревър от Хъл, Източен Йорк.
 Върнал се на работа на 85, пенсиониран със брачната половинка, починала брачна половинка, тежка загуба, отишъл на работа, спомня си брачната половинка, грижил се за брачната половинка През 2017 година Морийн получава инсулт и брачният партньор й се грижи за нея до гибелта й Снимка: SWNS
Тревър, който също е професионален пианист, напуща учебно заведение на 15 и служи в националната работа, преди да се квалифицира като електротехник и водопроводчик. Тревър също оказа помощ за основаването на група във Фейсбук със 72 000 членове, наречена Piano Music Theory, която преподава пиано на музиканти по целия свят.

Изданието отбелязва, че макар обстоятелството, че пенсионерът е намерил нещо, което да заема времето му, някои песни към момента му предизвикват възприятие на загуба за Морийн.

„ Една вечер се прибирах от клуба и си потеглих към 23:30. Това е на към три четвърти час от мястото, където пребивавам. Слушах FM класика и песента „ Danny Boy “ се появи и разбрах... Същото е и с Концерт за пиано № 2 на Рахманинов. Когато живееш с обичан човек, той става част от теб и е невероятно да повярваш, че към този момент го няма ", добави британецът.
 Превод: GlasNews
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР