В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип

...
В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип
Коментари Харесай

Sportal.bg подкаст - Вечното дерби, гост: Пламен Марков

В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип Друмчев гостува именитият футболист на ЦСКА и някогашен народен селекционер Пламен Марков. В серия от излъчвания подкастът връща лентата към знакови мачове сред ЦСКА и Левски. В този епизод тематиката е прословутият край за Купата на България от 1985 година

Пламен Марков проучва под лупа финала, довел до разформироването на двата футболни гранда. Легендарният атакуващ халф на армейците описа и доста персонални истории от предишното, като приказва както за своята младост, по този начин и за съвремието в родния футбол. Марков уточни своя неточност, обвързвана с Евро 2004, когато като ментор изведе България за последно на огромно състезание. Бившата звезда на Метц и Гренобъл разкри и по какъв начин през 1984 година не му е позволен трансфер в Атлетико Мадрид и се върна към някои от топ успехите на ЦСКА в европейските клубни шампионати. 

Пълен запис на Вечното дерби от 19 юни 1985 година с достоверния коментар на Николай Колев - Мичмана може да намерите в YouTube канала на Sportal.bg .
5  Пламен Марков гостува в
Последвайте ни в обществените мрежи на Sportal.bg във Фейсбук, Instagram, TikTok, YouTube и в подкаст каналите ни Soundcloud, Spotify, Apple Podcasts, Гугъл Podcasts.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР