В неотдавнашна актуализация анализатор сподели прогнозите си за три алткойна

...
В неотдавнашна актуализация анализатор сподели прогнозите си за три алткойна
Коментари Харесай

Polkadot и още два алткойна изглеждат готови за скок, твърди анализатор

В неотдавнашна актуализация анализатор показа прогнозите си за три алткойна на фона на корективното придвижване на пазарите на цифрови активи.

Анализаторът, прочут като, показа мнението си със своите клиенти в YouTube като даде механически разбор на The Graph (GRT) , Avalanche (AVAX) и Polkadot (DOT) .

Започвайки с The Graph, Кред акцентира, че протоколът за индексиране на блокчейн данни наподобява постоянен и има ясна седмична конструкция.

Той добави, че GRT може да нарасне с към 80% от сегашните си равнища, в случай че по-широкият криптопазар се увеличи. Въпреки това, Кред също по този начин уточни, че придвижването на цената на GRT зависи от останалата част от пазара, която е изправена пред опозиция.

Ако пазарът продължи да бъде насочен към риска, GRT има доста пространство за маневриране като идната проблематична зона на високата времева рамка е много надалеч – към $0.30.

Преминавайки към Avalanche, Кред акцентира, че съперникът на Етериум (ETH) показва мощни равнища на поддръжка и опозиция на дневната графика. Той счита, че в случай че Avalanche пробие над равнището от към $21.5, може да скочи с над 30% по отношение на сегашните си равнища.

Анализаторът също по този начин съобщи, че сред този предстоящ пробив на съпротивата и идната опозиция на равнище към $27, което би било идната проблематична зона, има много място за придвижване.

Накрая, Кред разиска Polkadot, 14-ия по пазарна капитализация криптоактив. Той означи, че в случай че DOT възвърне най-близкото равнище на опозиция на седмичната графика, той би могъл да нарасне с към 28% от сегашните си равнища.




Според анализатора всяка седмица, която не затваря под $6.80, механически е бичи още един тест, което би било позитивен знак за криптовалутата. От друга страна, в случай че това е конфигурация от вида, максимумът на диапазона е по-близо до $9, което демонстрира, че може да има още благоприятни условия за напредък.

Анализът на Кред на тези три алткойна демонстрира капацитет за забележителен напредък, в случай че по-широкият криптопазар остане мощен и не се сблъска с огромни усложнения. Въпреки това си коства да се означи, че криптопазарът е волатилен. Всяка инвестиция би трябвало да се прави внимателно и след осъществяване на задълбочено изследване.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР