В неделния 1 декември репортерът на bTV Петър Нанев, който

...
В неделния 1 декември репортерът на bTV Петър Нанев, който
Коментари Харесай

Разследване за пари, футбол, деца, полиция и политика - в bTV Репортерите тази неделя - slava.bg

В неделния 1 декември репортерът на bTV Петър Нанев, който в границите на три елементи през миналата седмица проверява разнообразни аспекти от работата на Българския футболен съюз, ще разкрие нови детайлиоколо лагерите на дребните български футболисти, които са се провеждали в хотели, свързани с висши ръководители на БФС.

Битката за документите, които Петър Нанев и екип на bTV проучва, стартира преди повече от година и приключи с триумф в съда, с цел да намерят отговорите си редица въпроси. Къде и по какъв метод футболният съюз харчи парите на данъкоплатците? Как се изразходват средствата за детски екипи и какви са критериите, с цел да стигнат те до трениращите деца? Защо компания, получила над 600 хиляди лв. от държавните средства, е трансферирана на скитник? И не на последно място – „ пазарни и съответни “ли са в действителност цените за подготовка на младите ни футболисти в хотели, свързани с управителни фигури от футболния съюз?

Ексклузивно пред феновете на bTV Репортерите ще приказва и някогашен първокласен футболен рефер, с разкрития за ръководството в сянка на българския футбол. Всичко това и още изненадващи елементи – феновете ще научат от кино лентата „ Парите за децата “ – тази неделя, от 19.30 ч.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР