В нашето общество напоследък се задават разни въпроси. Защо да

...
В нашето общество напоследък се задават разни въпроси. Защо да
Коментари Харесай

Бобоков: Всички проблеми ще се решат, когато Бойко Борисов влезе в затвора

В нашето общество в последно време се задават всякакви въпроси. Защо да влизаме в Шенген? Какво се случва на границата ни? Защо се случва? Проблемът е Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Това съобщи пред NOVA предприемачът Пламен Бобоков.
Всичко по тематиката: Новите наказания " Магнитски " 95
" Липсва правдивост в нашето общество. И всички проблеми ще се решат, когато Борисов влезе в пандиза. Той е най-големият измамник в България ", счита той.

" Прекратиха делото, тъй като се оказа, че след 3 години следствени дейности, няма закононарушение. В основата беше да ми бъде затворена устата, тъй като не бяхме в близки връзки с Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Иван Гешев е реализатор. Делян Пеевски се възползва от обстановката, той е по " далаверите ". Това е нашият проблем. С Румен Радев гледаме в разнообразни направления. Не съм бил толкоз непосредствен с президента, имахме положителни връзки ", добави той.

Бобоков съобщи, че с Васил Божков към момента поддържат връзки, само че не са обсъждали тематиката " Магнитски ".

" Аз персонално имах по-високи упования от втория лист на " Магнитски ". Очаквах самият Борисов и Гешев да бъдат в него. А съществуването на имена като това на Горанов, значи, че скоро можем да забележим и името на Борисов ", добави той по тематиката.

 

" За Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г значение има единствено личното му оцеляване. Той просто желае непременно да се избави. Той стои в основата на всичко. Всеки би трябвало да си направи разбор и равносметка ", сподели още предприемачът. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР