В нашата партия сме пацифисти и сме против да се

...
В нашата партия сме пацифисти и сме против да се
Коментари Харесай

Веселин Марешки: В партията сме пацифисти, не искаме да се отделят пари за въоръжаване

В нашата партия сме пацифисти и сме срещу да се харчат пари за въоръжаване. Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” водачът на „ Воля” и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки във връзка вчерашното съвещание на Консултативния съвет за национална сигурност, само че който се обсъждаше общата политика за сигурност в Европейския съюз.

Парите за армията са за сметка на учителите и лекарите, в случай че пристигна една ракета от Северна Корея армията не оказва помощ, посочи Марешки.

Лидерът на „ Воля” сподели, че е познавал убития в София предприемач Петър Христов. Според него убийството е политическо и е офанзива против държавното управление. По думите на Марешки неговата партия няма да поддържа вота на съмнение, тъй като нямало опция. Неговите думи по време на консултациите към вота след това повторил почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

Той дефинира вота на съмнение в този миг като един неправилен пиар.

„ Ние щяхме да подкрепим този избор, в случай че Корнелия Нинова беше излязла и оповестила, че тези 10 милиарда, за които приказва, че изчезват всяка година, ще бъдат вкарани в действителната стопанска система и дадени на пенсионерите. Когато се появи опция, тогава ще се замислим за действителен избор на съмнение. Ние сме опция, само че с 12 индивида не можем да създадем доста неща”, изясни Марешки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР