Джовани Пернис отхвърли обвиненията около поведението си в Strictly Come

...
Джовани Пернис отхвърли обвиненията около поведението си в Strictly Come
Коментари Харесай

Джовани Пернис разкрива ново попълнение в семейството с приятелката си Моли Браун на фона на обвинения за строго „злоупотреба“

Джовани Пернис отхвърли обвиняванията към държанието си в Strictly Come Dancing, като сподели ново кученце, което посрещна с приятелката си Моли Браун.

След като избяга от бурята Strictly, приятелката модел на Джовани отиде в Instagram, с цел да разгласи, че са осиновили очарователно померанско куче, което са решили да кръстят Рокси. 24-годишната Моли заяви новината със фотография на Джовани, гушкащ кученцето, споделена в нейната история в платформата на обществените медии този вторник, 21 май.

„ Запознайте се с Рокси “, написа тя като надпис. Моли последва това с още една фотография на дребната Рокси, наслаждаваща се на първата си нощ с новите си притежатели.

33-годишният сицилианец изглеждаше изумен от дребното кученце, когато го видяха да гледа с боготворене кученцето. Това идва на фона на продължаващо тестване за звездата, която е обект на обвинявания в неприятно държание от няколко от някогашните му сътрудници в Strictly Come Dancing, една от които се твърди, че е актрисата Аманда Аби...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР