В наказателното право не се ли намира истината, невинни хора

...
В наказателното право не се ли намира истината, невинни хора
Коментари Харесай

Адвокат Марковски разкри хватките, с които ще спасява Иванчева: Може ли с дамски мустак да се броят белязани пари

" В наказателното право не се ли намира истината, почтени хора гърмят по пандизите. Делото на Иванчева съставлява низ от компромати, които са извънредно примитивни. Няма нито една среща сред Иванчева и Ваклин - нито една.  Единствената среща е в кабинета на Иванчева, където тя се е държала с него хладно и внезапно ". Това съобщи в ефира на bTV юрист Марин Марковски, който е бранител пред Темида на хванатата с рушвет кметица на " Младост " Десислава Иванчева, написа Блиц. 

" Разбира се, че могат да се вземат пари и без да се срещнат. Въпросът е дали медиаторът е подложен комбинатор, който би трябвало да изобличи Иванчева. Не упреквам прокуратурата. Има доста хора, които желаят да затрият кметицата. 

Иванчева изрично не е била осветена. Понякога прокуратурата прави такива неща, че ми пресъхва устата. Тя само има към 2 квадратни сантиметра по външната дясна част на дланта. Когато тя е писала несъгласие е станало това преместване. Забележете какъв брой е просто. Може ли да се броят пари, когато имаме осветление на 2 сантиметра в дясната част? ", попита Марковски. 

Полицайката хваща Иванчева за устата, с цел да не крещи, че желае юрист. Иванчева е имала диря от светещ прахуляк и под носа. Може ли с дамския мустак да се броят пари. Това ли е светването на коледната елха? ", недоволства още бранителят на скандалната кметица.

" Чел съм записите, подобен израз: " Поставили сме Ваклин на колене, да си заплати ", няма! Няма казвано, че би трябвало да се дават пари и да се вземат пари от Ваклин. Няма нещо, което да ги изобличава. 

" Освен за тези 70 000 евро тя има обвиняване че е желала 500 000 евро и то е страховитото. За него няма нито едно доказателство! Не е неразрешено на един кмет да каже на вложител да направи детска площадка, то е почтено. Хайде да не упрекваме една кметица, която желае да има зеленина в " Младост ".

С божията помощ и моята, уповавам се Иванчева да бъде пусната от ареста ", приключи юрист Марковски. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР