В началото на миналата година Каролин Вожняцки спечели първата си

...
В началото на миналата година Каролин Вожняцки спечели първата си
Коментари Харесай

Година след първата си титла от Шлема Вожняцки иска още една

В началото на предходната година Каролин Вожняцки завоюва първата си купа от Големия шлем. Сега датчанката ще пази трофея си на Откритото състезание на Австралия, като задачата е още веднъж да го завоюва. " Мисля, че имам късмет да печеля, само че би трябвало да играя на най-високото допустимо равнище ", показа тя ден преди старта на " Аустрелиън Оупън ".

" Не мога да допускам, че мина цяла година. Страхотно е още веднъж да съм тук. От първта подготовка чувството беше прелестно. Навсякъде в близост е цялостно с мои фотоси, което е готино ", добави Вожняцки.

" След края на предишния сезон съумях да се откъсна от тениса за известно време, което беше значимо за мен ", сподели още Каролин, която ще играе в първия ден на шампионата против белгийката Алисон Ван Уйтванк.

Caroline Wozniacki:

" I can’t believe it’s been a year already. It means so much to me. It’s something I waited for for a long time. To finally get that here was so special, it’s the happy slam. It just made my year so much more enjoyable. " pic.twitter.com/UM5WWgzCTW
— #AusOpen (@AustralianOpen) January 10, 2019
Датчанката разяснява и отказването на нейната близка другарка Агниешка Радванска и предстоящето на Анди Мъри: " Странно е, тъй като израснахме дружно. Играхме още при девойките. За първи път играхме една против друга, когато аз бях на осем, а тя на девет. Странно е по какъв начин тя не е към този момент част от тура. В момента като че ли не й липсва тенисът. Наслаждава се на живота си. Всеки знае за себе си по кое време е точното време да се откаже. Тя имаше този избор за разлика от Анди.

Тъжно е, тъй като постоянно съм обичала да го виждам. Освен това се застъпи за нас и направи много за женския тенис. Вчера поговорих малко с него, срещнахме се в хотела. Той обича играта, само че няма какво да направи. Понякога тялото ти споделя, че е това му е задоволително ".

ЕМИЛ ЯНЧЕВ, Мелбърн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР