В началото на декември със слаб до умерен, а в

...
В началото на декември със слаб до умерен, а в
Коментари Харесай

Какво време ни очаква през първата половина на декември

В началото на декември със слаб до сдържан, а в Източна България – краткотрайно мощен югозападен вятър, ще се затопли. Минималните температури на всички места ще са над нулата, а дневните в множеството обитаеми места ще са сред 13° и 18°, осведоми.

В събота вечерта от северозапад облачността ще стартира да се усилва и в нощта против неделя ще стартират превалявания от дъжд. С насочване напразно от северозапад ще нахлува леден въздух.

В неделя ще бъде прохладно и облачно, с превалявания най-вече от дъжд. Вечерта и през нощта против понеделник, с продължаващото захлаждане, дъждът ще минава в сняг.

В понеделник преваляванията ще спрат, облачността от северозапад ще понижава и вятърът сензитивно ще отслабне. Във вторник ще доминира облачно време, само че вероятността за превалявания е дребна. Слабо ще се затопли.

В интервала 6-8 декември още веднъж се покачва вероятността за превалявания от дъжд и сняг. Температурите ще са към и малко по-ниски от нормалните за интервала.

В края на десетдневието вероятността за превалявания понижава и температурите едва ще се покачат. До средата на месеца времето ще остане динамично и изменчиво.

По-голяма е вероятността за превалявания първоначално и към средата на второто десетдневие, а релативно усъвършенстване на времето ще има към 13-14 декември.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР