Казва се, че Джовани Перниче е напуснал Strictly Come Dancing,

...
Казва се, че Джовани Перниче е напуснал Strictly Come Dancing,
Коментари Харесай

План Б на Джовани Перниче – изпадналият в битка танцьор стартира възходяща кариера на фона на спорове за Strictly тренировки

Казва се, че Джовани Перниче е напуснал Strictly Come Dancing, откакто методите му на образование бяха сложени под подозрение, само че това няма да е последният виждате го.

Професионалният танцьор беше подложен на рецензия поради хипотетичния си „ войнен “ жанр на трениране, откакто си партнираше с актрисата Аманда Абингтън, която ненадейно напусна последния сериал след четири седмици, базирайки се на медицински аргументи.

Актрисата от Шерлок по-късно сподели, че е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство след престоя си в Strictly и беше обявено, че тя е споделила на другари, че усеща, че Джовани е бил " абразивен " с нея по време на подготовка. Твърди се също, че Аманда е поискала да види фрагменти зад кулисите от времето, когато са упражнявали дружно.

Джовани отхвърли каквото и да било нарушаване, само че източник твърди, че той е решил да се отдръпна от шоуто, с цел да преследва другите си цели в кариерата. „ Джио усеща, че наблюдението върху него е станало корав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР