Челси търси нов старши треньор, след като клубът се раздели

...
Челси търси нов старши треньор, след като клубът се раздели
Коментари Харесай

Шефът на Щутгарт Себастиан Хьонес вече уведоми Челси за бъдещите си планове

Челси търси нов старши треньор, откакто клубът се раздели с Маурисио Почетино и намирането на подобаващ заместител няма да е лесна задача.

Цял набор от претенденти към този момент се популяризират за позицията на Стамфорд Бридж. Сините може да се сблъскат с конкуренция от Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед за всяко бъдещо идване.

Сред имената под листата са мениджъра на Щутгарт Себастиан Хьонес, Мишел от Жирона, Киърън Маккена от Ипсуич и Енцо Мареска от Лестър. разглеждане. Роберто Де Дзерби ще бъде разполагаем, откакто към този момент напусна Брайтън след края на сезона.

Но страната на западен Лондон може да успее да зачеркне едно име от листата си, в случай че се има вяра на прокламацията на Хьонес от по-рано тази година. Германският треньор въодушеви тима си от Щутгарт за второто място в Бундеслигата през 2024 година, откакто избави клуба от изпадане преди 12 месеца.

Хьонес към този момент беше свързван с правоприемник на Томас Тухел в Байерн, само че през април изглеждаше неотстъпчив, че ще оста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР