В Мрежата се появи първото тийзър изображение на смартфона Vernee

...
В Мрежата се появи първото тийзър изображение на смартфона Vernee
Коментари Харесай

В Мрежата се появи тийзърно изображение на смартфона Vernee Apollo 2

В Мрежата се появи първото тийзър изображение на смарт телефона Vernee Apollo 2. Според вътрешна информация, мобилното устройство е оборудвано с 8 GВ оперативна памет и 256 GВ вградена.

В основата на смарт телефона стои процесора Helio X30 SoC с обособен графичен адаптер. Първоначално производителя планираше, устройството да получи камери за 360-градусово снимане, само че по-късно трябваше да се откаже от тази си концепция заради обстоятелството, че технологията не е известна.

Vernee Apollo 2 е оборудван със Super AMOLED екран. Външно, устройството доста припомня на Samsung Galaxy Note 8, само че то се отличава с по-широка рамка към екрана, правеща устройството по-масивно. Мобилният уред е обзаведен с уголемен комплект, включващ система за бързо зареждане и слушалки. При предпочитание, потребителя може в допълнение да си закупи и док-станция.

Vernee Apollo 2 ще дебютира на пазара във вид с 8 GB RAM. Съобщава се също, че той ще работи въз основата на една от последните версии на Android OS. В специфичност на смартфона ще се трансформира 16 Mp му камера със светодиодна мълния. За цената на апарата към момента нищо не се оповестява, само че тя евентуално ще бъде оповестена с доближаване на деня на продажбите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР