В момента виждаме безпринципни сделки в Народното събрание. Купуват се

...
В момента виждаме безпринципни сделки в Народното събрание. Купуват се
Коментари Харесай

Мария Цветкова: Кирил Петков е готов на всичко, за да угоди на своите чужди господари

В момента виждаме безпринципни покупко-продажби в Народното събрание.

Купуват се и се продават депутати пред очите на цялото общество. По този метод се улеснява на прокарването на измяната по отношение на българската позиция за участието на районен съд Македония в Европейски Съюз.

Това съобщи Мария Цветкова, член на управлението на Вътрешна македонска революционна организация, в изявление за на ТВ България 24.

Тя уточни огромната заплаха да се съобрази българското държавно управление с натиска от страна на френския президент Макрон договаряния с РСМ за Европейски Съюз да стартират до края на френското председателство. Премиерът Кирил Петков потвърди че е народен изменник. Без да му мигне окото е подготвен на всичко, с цел да угоди на своите непознати господари, разяснява Цветкова.

Още акценти от изявлението:

– Изпратихме – да направи послание към нацията за измяната на Кирил Петков, който е желал да се вдигне ветото на Северна Македония.

– Идеята им е била да има ново решение за ветото, което да мине през Народното събрание и да заобиколи външния министър Генчовска.

– Генчовска е поставена проформа на поста външен министър поради Има Такъв Народ. Външната политика се управлява от съветничката на Кирил Петков Весела Чернева, която е известна с антибългарската си позиция.

– Сега ли схванаха от Има Такъв Народ, че Радостин Василев е обвързван с Вълка и мафията?

– Каква е позицията на Българска социалистическа партия за Македония, за какво се снишиха?

– Цинично е министър председателят Петков да върви с Лена Бориславова до Солун с държавния аероплан и да вечерят в безценен хотел, като даже не са участвали на вечерята на балканските водачи.

– Управлението на Политическа партия е цялостен неуспех, оставка, да си вървят!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР