В момента в ход е специализирана операция на КАТ -

...
В момента в ход е специализирана операция на КАТ -
Коментари Харесай

В Хасково започна акция за използване на колани и каски

В момента в ход е профилирана интервенция на " КАТ - Пътна полиция " на територията на Хасковска област , чийто главен акцент е потреблението на предпазни колани от водачите  и пасажерите в транспортните средства, на предпазни каски от водачите на мотоциклети и от пасажерите, както и за потребление на детски предпазни системи при транспортиране на дребни деца в колите, оповестиха от полицията в града.
 пътна полиция Българска телеграфна агенция
Акцията е част от ограниченията, които се подхващат в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи за понижаване на пътния травматизъм.

Целта е по този метод да се спомага водачите и пасажерите да осъзнаят, че неизползването на защитни колани и каски усилва риска от съществени пострадвания и даже гибел при произшествия на пътя. Ще бъдат включени оптимален брой полицейски чиновници, които имат пълномощия за реализиране на активност по Закона за придвижване по пътищата.
 Българска телеграфна агенция
Освен за предпазни средства, пътните служители на реда ще наблюдават и за транспорт и приложимост на алкохол и наркотични субстанции и/или техните аналози, търсени лица и за други нарушавания на пътя. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР