„В момента руското военно командване обмисля използването на сценарий с

...
„В момента руското военно командване обмисля използването на сценарий с
Коментари Харесай

Кремъл готви кървави спецоперации „под чужд флаг“ в самата Русия

„ В момента съветското военно командване обмисля потреблението на сюжет с обстрел на територията на Руската Федерация сякаш от украинска страна. В частност, съветските военни възнамеряват да нападат градове на РФ благодарение на РСЗО БМ-21 „ Град “, с цел да обвинят Украйна в нахлуване против цивилното население “, предизвестява известният блогър Александър Коваленко, представен от самостоятелната платформа

Сега Кремъл се пробва оптимално да смъкна от себе си отговорността за обстрела на мирни градове в Украйна и убийството на хиляди цивилни жители. За да промени осведомителния дневен ред, Путин е подготвен да убие десетки, стотици и даже хиляди съветски жители.

Кремъл към този момент стартира да осъществя подобен сюжет в Донбас. На 14 март рашистите към този момент инсценираха удар от Точка-У по окупирания през 2014 година от съветски войски украински град Донецк, и с цел да основат пропагандна картина, убиха десетки цивилни, като авансово ги събраха на протест.

За да осъществят спецоперацията си, в навечерието на събитието в Донецк дойдоха съветски пропагандисти. В същия ден съветският деспот Владимир Путин, в собствен жанр, употребява този информативен мотив, в телефонен диалог с израелския министър председател Нафтали Бенет, който се опита да убеди, че „ украинските военни са нанесли удар “.

Припомняме, че 5 дни преди пълномащабната инвазия в Украйна, на 19 февруари 2022 година, съветската агитация интензивно тиражира информацията, че Украйна е обстрелвала територията на Ростовска област на РФ от РСЗО.

На 21 февруари доброволците от интернационалната проверяваща общественост InformNapalm разгласиха лично OSINT следствие, което опроверга изказванията на съветската агитация и уточни ясни обстоятелства, че обстрелът по територията на Руската федерация с РСЗО е воден от краткотрайно окупираната територия на гр. Луганска област, следена от съветските въоръжени сили.

Разследването беше преведено на 11 езика, и даже съветските опозиционери о разпространяваха интензивно. От 22 февруари до началната фаза на пълномащабната съветска инвазия в Украйна уебсайтът InformNapalm беше подложен на мощна DDos офанзива, която най-вероятно беше осъществена от специфичните служби на Руската Федерация.

Този образец демонстрира, че в навечерието на нашествието съветските специфични служби интензивно използваха изкуствено основани предлози и организираха интервенции „ под подправен байрак “, с цел да разгласят началото на „ специфична интервенция за демилитаризиране на Украйна “.

Сега, когато целият свят видя следствията от безчовечните дейности на Руската Федерация, бомбардировките и ракетните офанзиви против мирните украински Харков, Мариупол, Гостомел, Ирпен и други градове, военното управление на РФ е готово да даде големи жертви измежду цивилното население освен в Украйна. За пропагандната си картина Кремъл е подготвен да извърши още кървави интервенции „ под подправен байрак “, и да унищожи към този момент съветски жители на своя територия. Руските специфични служби са подготвени, и евентуално скоро ще правят кървави диверсии и терористични актове, обстрели и убийства, за които ще се опитат да обвинят Украйна и/или „ украински националисти “.

Подобни дейности преследват и заплашване на популацията на Руската Федерация. Те целят да провокират ненавист към Украйна, с цел да попълнят бързо подразделенията на съветската войска, която търпи големи загуби във военните дейности в непозната страна.

Това са способи на фашистките режими, методите, които Владимир Путин е избрал за своята война против Украйна.

Призоваваме жителите на Руската Федерация, които към момента са запазили способността си да възприемат сериозно информацията и да проучват обстоятелствата, да не имат вяра на съветската агитация, да не имат вяра на терористичния режим на диктатора Путин. Украйна не искаше и не желае война, украинците пазят домовете си от нашествениците, страдат от бомбардировки, погребват околните си. Украинските дами са принудени да раждат деца в бомбоубежища и подлези, украински деца умират от съветски бомби и ракети, а украинците самоуверено пазят родината си от рашистите, нахлули по заповед на Путин.

Режимът на Путин агонизира, той не очакваше да получи толкоз гневен отпор от украинците, и в този момент е подготвен да направи всевъзможни жертви, с цел да прикрие някак този срам и презрението, което към този момент получи пред лицето на света, и на който обрече цяла Русия за десетки, в случай че не и стотици години.. Готов е да залее с кръв освен цивилните жители на Украйна, само че и мирни жители на Русия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР