В момента предаването Преди обед е в най-дългия си период

...
В момента предаването Преди обед е в най-дългия си период
Коментари Харесай

Преди обед е с нови водещи

В момента предаването " Преди обед " е в най-дългия си интервал без титулярните си водещи Деси Стоянова и Александър Кадиев. Женската половина на тандема е под карантина поради Ковид, а артистът отсъства няколко пъти поради задължения в театъра.

Затова тази заран в ефира на bTV блестна нова двойка водещи - Косьо Филипов и Радина Червенова, които, по този начин или другояче, са част от екипа на предаването, единствено че с различни, по-второстепенни функции.

Косьо Филипов разгласи, че Сашо Кадиев, в действителност, ще се появи в титулярната си роля, единствено че малко по-късно през днешния ден. " Той лети от Варна, където нощес имаше зрелище - игра Жозе в постановката " Горката Франция ", тъй че го чакаме в студиото ", сподели Филипов.

И малко по-късно Кадиев фактически се появи в ефир. " Ето ме и мен за тези, които го пожелаха. Знам, че не са доста. Успешно се приземих и към този момент съм във втория си дом bTV. Много ми е прелестно, че сме дружно, уповавам се, че се виждаме и чуваме ", сподели акьторът при появяването си ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР