В момента е Двадесет и девети лунен ден – това

...
В момента е Двадесет и девети лунен ден – това
Коментари Харесай

Днес е 29-ти Лунен ден: време е да теглите чертата и да мислите за желанията си

В момента е Двадесет и девети лунен ден – това е ден на свършек на всичко. Днес не бързайте, позволете си да обхванете с взор целия лунен месец и да „ теглите чертата”, да оцените своите достижения, както и да осъзнаете своите трудности.

Символът на този ден е Драконът, който символизира могъществото, само че и скритата мъдрост. Приемете всичко, което се случва с вас, като резултат от своите дейности и направете своите заключения.

Днес не е целесъобразно да се стартира нищо ново, както и да се завърши каквото и да е. Днес просто не трябва да се отдаваме на дейни занимания – няма смисъл, а даже можем да пострадаме от това. Защото от деня блика сила, която елементарно може да се трансформира в сила на разрушението, на споровете. Подлагайте на щателна инспекция всяка информация, която постъпи през днешния ден към вас. Не приемайте никакви оферти, колкото и примамливи да ви се костват на пръв взор.

За бизнеса също не е удобен ден в нито една област. Каквото и да извършите през днешния ден – няма да има позитивен резултат. Дори и да тръгнете да раздавате награди на чиновниците си – отново ще са недоволни. И търговията през днешния ден не е удобна – или ще загубите или ще ви излъгват.

Здравето не трябва да ви тревожи. Но в случай че през днешния ден почувствате някакъв физически дискомфорт, това е някакъв проблем, който сте смятали за решен, а на процедура той единствено е бил замаскиран. Не оставяйте самозаблудата, че „ всичко е ОК” да притъпи сетивата ви. Това може да са някакви натрапчиви отрицателни мисли, страсти, които отдавна „ отглеждаме” в себе си или неправилни дейности. Разберете какви са те и ги освободете.

Практика за двадесет и девети лунен ден

Днес с изключение на със сериозната работа по самоанализ, доста уместно е да се заемете и с отърваване от отрицателното във вас, което ви пречи да се чувствате добре.

Също по този начин е целесъобразно да извършите изчистване на виталното пространство – на дома и офиса ви. Ако съчетаете това физическо изчистване и с енергийно, посредством свещ и ароматна пръчица, изгодата ще е доста повече от двойна.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР