В мач от 24-ия кръг на руската Премиер лига отборите

...
В мач от 24-ия кръг на руската Премиер лига отборите
Коментари Харесай

Ахмат се изложи срещу последния

В мач от 24-ия кръг на съветската Премиер лига тимовете на Ахмат и СКА-Енергия приключиха 0:0. Равенството е разочароващо за домакините, които още нямат победа напролет, а при започване на сезона не криеха упоритостите си да се класират за евротурнирите. Гостите от Хабаровск прекъснаха серията си от 9 следващи загуби, само че все пак имат единствено теоретични шансове да се спасят от изпадане.

Противно на упованията, новаците бяха по-активни в началните минути, само че далечните им удари не сътвориха проблеми на вратаря Евгений Городов. Ахмат доминираше през второто полувреме, когато пропуски направиха Аблайе Мбенг и резервата Заур Садаев.

" За следващ път ни провали това, че не съумяваме да осъществяваме ситуациите си. Вярно е, че има напржение, само че футболистите са длъжни да се оправят в такива обстановки ", съобщи наставникът на Ахмат Михаил Галактионов.

" Доволен съм от резултата. Играхме против тим, който ни превъзхожда като класа, само че старанието ни беше възнаградено ", сподели наставникът на СКА Ринат Билялетдинов.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 24 кръг, събота 31 март  Ахмат Грозни 0:0краен резулат  СКА Хабаровск
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР