В луксозния апарт-хотел „Планета” в Слънчев бряг, където летен дом

...
В луксозния апарт-хотел „Планета” в Слънчев бряг, където летен дом
Коментари Харесай

Подла схема в хотел в Слънчев бряг бърка дълбоко в джоба

В първокласния апарт-хотел „ Планета” в Слънчев бряг, където летен дом са си закупили десетки непознати жители, а все още хотелската му част е цялостна с туристи, се разиграват денонощни разправии с управата, осведоми Flagman.bg.

Днес там е бил извикан екип на огромна българска телевизия, чужденците упорстват за публичност.

Това са създали три собственички в късния следобяд поради безчовечното отношение на управата на хотела, откъдето изненадващо са им отказали достъп до басейна. Имали възбрана за използването му.

Нещо повече – заключили са вратата към него и са настояли да заплащат в допълнение за него. До този миг използването на басейна е било включено към годишната такса за поддръжка, за което имат годни контракти и никой, съгласно чужденките, не бил осведомен за тази неприятна смяна. Те обявиха, че за всеки ден и за всеки човек би трябвало да дават по 10 евро.

„ Имаме задоволително снимков, аудио- и видеоматериал, който желаеме да покажем на българските управляващи – в това число и на прокуратурата ви, с цел да видите на какво безвластие сме подложени”, съобщи Алиса Кузмина.

От 22-минутен звуков запис на спор сред афектирани турскоговорящи притежатели на апартамент, тяхна българска защитничка и шефката на хотела, става пределно ясно, че са вложени нови средства в басейна, които са оскъпили парцелите им, по тази причина басейнът към този момент ставал заплатен за притежателите.

Към момента 10 фамилии от чужденците, които са си купили жилища в петзведата курортна перла се намират в хотела и недоволстват от „ изненадата”.

Общо 20% от целия сграден фонд са продадени на такива притежатели, изискванията за прилагане на които са изменени, по думите им, ненадейно.

Хотел „ Планета” се намира на към 100 м от плажа и главната му екстра е голям плувен басейн с две зони за деца, вечерно време басейнът е прелестно място за занимания, поради което е привлекателен за инвестиция в летен фамилен парцел.

Самият хотел съставлява затворен комплекс с ресторант за 900 души, спа център, фитнес и други благини.

„ Скандалите тук ще ескалират идните дни, тъй като огромна част от тези притежатели на жилища са ги преотдали на летовници. Летовниците ще дойдат и ще открият, че нямат достъп до басейна, а пък той е включен в продадения им туристически пакет. Ще стане още по-сложно”, сподели брокер по недвижими парцели пред във връзка постъпили разгласи за препродажба на жилища в този хотел

Причината чужденци да се освобождават от парцела си тук са точно усложнените връзки.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР