В края на ноември на миналата година са били подписани

...
Коментари Харесай

До края на ноември: Сключени са договори за над 3 млн. лева по европрограми

В края на ноември на предходната година са били подписани контракти за 3,323 милиарда лв. по стратегиите, които са финансирани от Европейския фонд за районно развиване, Кохезионния фонд и Европейския обществен фонд+ за интервала 2021-2027 година Изплатените пари са в размер на 784 млн. лв. , регистрират от финансовото министерство.

27 процедури с финансиране от общо 3,29 милиарда лв. са отворени за кандидатстване. Те включват капиталови планове по стратегиите „ Транспортна съгласуваност “ и „ Околна среда “, както и за техническа помощ по останалите.

Основните посоки на осъществените плановете са свързани с поддръжка за личностно развиване в учебното обучение и модернизиране на професионалното обучение и образование, адаптиране на работна среда, подкрепяне с пакети хранителни артикули и хигиенични материали, обезпечаване на топъл обяд, интернационализация и внедряване на нововъведения в дребни и междинни предприятия, развиване на железопътния, пътния и водния превоз, съдействие за трансфер на познания и технологии и цифровизация за умна промяна

Приключили са 37 процедури за набиране на планови оферти. Общият им бюджет е 4,126 милиарда лв..

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР