В края на миналата седмица кюстендилски криминалисти са задържали 27-годишен

...
В края на миналата седмица кюстендилски криминалисти са задържали 27-годишен
Коментари Харесай

ОД на МВР Кюстендил съобщи: 27г. задържан с наркотици, ограбиха магазин и още...

В края на предходната седмица кюстендилски криминалисти са задържали 27-годишен кюстендилец за владеене на наркотично вещество. По време на извършена профилирана интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с опиати, 27-годишният е тестван в с. Граници, в автомобила му е открита опаковка канабис, типът на опиата е открит с полеви наркотест. Младият мъж е арестуван с полицейска заповед в ареста на районно управление (на МВР) Кюстендил, бързо полицейско произвеждане е формирано по случая. Уведомен е дежурен прокурор.

22-годишен мъж е арестуван в края на предходната седмица за осъществена кражба на пари от магазин в Кюстендил. След заявяването на действието в полицията чиновниците подхванали незабавни издирвателни дейности, открито е, че проникването в обекта е осъществено посредством взломяване на входната врата. По данни на заявителя са отнети 100 лева Извършителят е арестуван с полицейска заповед. Бързо полицейско произвеждане е формирано по случая в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.

Кражба на земеделска продукция е декларирана в края на предходната седмица в районно управление (на МВР) Бобов дол – ожъната е реколтата от 14 парцела в землището на гр. Бобов дол на производител на слънчоглед и царевица. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известена е прокуратурата.

В края на предходната седмица в районно управление (на МВР) Кюстендил е декларирана кражба на тонколона от каравана, която е била паркирана в землището на с. Слокощица. Проникването е осъществено посредством взломяване на прозорец. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известена е прокуратурата.

16 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в края на предходната седмица в региона. Щети не са позволени. Всички пожари са породени заради немарливост.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР