В края на миналата седмица казах една истина, която предизвика

...
В края на миналата седмица казах една истина, която предизвика
Коментари Харесай

Татяна Дончева ходила при Радостин Василев от ИТН

В края на предходната седмица споделих една истина, която провокира огромен скандал. Въпреки че тази истина всеки един от вас доста добре я знае, само че в този момент тя се употребява от разнообразни политически лица, говорещи в общественото пространство за да удовлетвори техните ползи. Това разкри ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов в предаването Студио Хъ по 78ТВ.

Истината е единствено една, на 12 август зам.-председателят на Народно събрание и народен представител от " Изправи се БГ! Ние идваме " Татяна Дончева в 17:30 часа отива в офиса на депутата от " ИТН " Радостин Василев, с цел да го убеждава да разцепи групата на Има Такъв Народ и в случай че нейната партия получи третия мандат от президента да може с тези гласове да осъществя държавно управление, сподели Йорданов.

Когато стана ясно, че няма да осъществяваме кабинет, получих поредност от позвънявания от госпожа Татяна Дончева, с която се познавах незадълбочено, професионално. Потърси ме 2-3 пъти по телефона, помоли ме да се забележим отвън Народно събрание на дискретно място. Аз незабавно ти споделих, обсъдихме го деликатно. Но взехме решение с теб да се видя с нея, сподели Василев на Тошко Йорданов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР