В края на миналата година Новак Джокович и неговата съпруга

...
В края на миналата година Новак Джокович и неговата съпруга
Коментари Харесай

Фондацията на Джокович стана партньор на ITF турнир


В края на предходната година Новак Джокович и неговата брачна половинка Йелена разкриха, че тяхната благотворителна фондация има намерение да разшири активността си. Едно от доказателствата за тези думи стана факт през днешния ден. Агенция Italy 24 оповестява, че организацията е сключила дълготраен контракт за партньорство с PL Open International – шампионат от категория ITF M25, който тази година ще се организира от 28 май до 3 юни във „ Forum Sports Center “ в Рим.

На 31 май ще бъде проведен показателен шампионат с присъединяване на звезди, както и церемония вечер, на която специфичен посетител ще бъде Йелена Джокович. На въпросното събитие ще се организира и благотворителен търг, на който присъстващите ще могат да закупят скъпи предмети от кариерата на международния №1. Сред тях ще бъдат ракетата и екипа, с които той завоюва купата на Australian Open през януари.

Междувременно самият Джокович е в Монте Карло, където се приготвя интензивно за започващия в неделя (9 април) Мастърс шампионат в Княжеството. Сърбинът е подложен под №1 в главната скица, жребият за която ще бъде изтеглен през днешния ден от 18:00 ч. българско време.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: Още доста от Алкарас – Синер, апелирам
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР