В края на февруари се появиха слухове, че Кендъл Дженър

...
В края на февруари се появиха слухове, че Кендъл Дженър
Коментари Харесай

С кого се целува страстно Кендъл Дженър

В края на февруари се появиха клюки, че Кендъл Дженър още веднъж е намерила любовта с лицето на рапъра Bad Bunny. Тогава двамата бяха видяни дружно на вечеря в Бевърли Хилс. След това още веднъж са били видяни дружно в нощен клуб в Лос Анджелис.
 Кендъл Дженър и секси фотосите ѝ по бански
Секси фотосите на Кендъл Дженър по бански

Вече ни се желае да е лято

Сега от Hollywood Life разбираме, че слуховете май се оказват самата истина, откакто двамата бяха засечени да интимничат след вечеря в суши ресторант в Западен Холивуд. По време на срещата им моделът от корицата на Vogue и хитмейкърът на " Tití Me Preguntó " бяха снимани да се прегръщат и целуват за лека нощ, съгласно TMZ.

За срещата в средата на седмицата Кендъл избра да носи тъмнозелено палто, до момента в който половинката ѝ беше облечен със сако и панталон в цвят каки. Bad Bunny приключи визията си и сподели поддръжката си за Dodgers с тяхната емблематична синя бейзболна шапка. От папарашките фотоси се вижда, че двамата са в компанията на по-малката сестра на Кендъл - Кайли Дженър.

Скоро откакто фотосите се появиха в обществените мрежи, доста почитатели на Bad Bunny показаха недоволството си от връзката му модела, като написаха, че Кендъл сигурно не е подобаващото момиче за него. Факт е, че човек мъчно може да хване края на любовните връзки на Кендъл Дженър, тъй като те следват една след друга. Последно тя на няколко пъти се събираше и разделяше с баскетболиста Девин Букър.
 Кендъл Дженър, Bad Bunny и слуховете, че са дружно
Това ли е новият мъж в живота на Кендъл Дженър

Нова обич на хоризонта

Припомняме обаче, че Кендъл е сама към този момент от няколко месеца, а роденият в Пуерто Рико рапър също е прекратил дългогодишната си връзка в края на предходната година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР