В края на април 6-кратният шампион от Шлема Борис Бекер

...
В края на април 6-кратният шампион от Шлема Борис Бекер
Коментари Харесай

След 8 месеца зад решетките: Бекер бе освободен от затвора и депортиран в Германия

В края на април 6-кратният първенец от Шлема Борис Бекер бе приет за отговорен по 4 от повдигнатите му 24 обвинявания, измежду които са укриване на задължения, евакуиране на активи и неразкриване на имущество. Така някогашният номер едно бе наказан на 2 години и половина отнемане от независимост, половината от които трябваше да прекара в пандиза. Германецът в началото стартира излежаването на присъдата си в пандиза Уандауърт, който надалеч не се слави с добра известност откъм условия за живот, за което се оплака по-рано през годината именитият играч.

За наслада на някогашния ментор на Новак Джокович, съдът не остана апатичен към думите му и той беше изместен в пандиза Хънтъркомб, който се намира наоколо до Оксфорд и значително се състои от задгранични нарушители, където до през днешния ден Бекер излежаваше наказването си, преди да бъде освободен за депортация в родината му Германия. Предвид преждевременното му освобождение след единствено 8 месеца зад решетките във Англия, то на секундата носителят на шест " мейджър " трофея чрез частен аероплан ще се завърне на родна земя, където се съгласи, откакто се счита, че му е платена 6-цифрена сума, на това да даде огромно разкриващо изявление за прекарванията му и своята версия по отношение на случилото се.

За 3-кратния първенец от Уимбълдън, който има къща наоколо до All England Club, ограничавания не липсват и той няма да може да влиза на територията на Англия до 2032 година, когато още веднъж ще има право да възобнови визата си. Въпреки всичко, фамилията на немската легенда беше щастливо да го види още веднъж на независимост, като майка му дефинира случилото се като най-хубавия подарък за Коледа. Общите отговорности на Бекер надвишават 50 милиона паунда, точно заради което той излежаваше присъда с отнемане от независимост. Целият случай обаче доста скоро ще бъде забелязан в документален филм, сниман от Apple TV, който ще се състои от две елементи и ще даде визия за психическите предизвиквателства, пред които е бил изправен Бекер.

Източник: FirstSportz

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР