В края на 80-те едно 15-годишно момиче накара света да

...
В края на 80-те едно 15-годишно момиче накара света да
Коментари Харесай

Брук Шийлдс - секси и без горнище

В края на 80-те едно 15-годишно момиче накара света да огледа с други очи на джинсите. " Работническите " панталони излязоха от фабриките и станаха непрекъснат детайл както на стилния подиум, по този начин и в дрешника на всеки.

Говорим за Брук Шийлдс, която разпространява дрехата с рекламата си на Calvin Klein Jeans.

Днес, когато актрисата към този момент е на 56, тя още веднъж става лице на джинси. Този път марката е Jordache, само че фотосите към рекламата са все по този начин предизвикателни.

Брук театралничи единствено по джинси без горнище, в скини или пък прав модел джинси, с джинсово яке, и даже се забавлява за своя сметка с един от фрагментите на земята.

Тя признава, че категорично е споделила на Jordache, че не е почитател на ретуширането и използването на филтри и желае хората да видят същинското й тяло, тялото на една 56-годишна жена.

Така Брук Шийлдс стана следващата дама, която се разгласи срещу основаването на подправена визия за това по какъв начин би трябвало да наподобяват дамите на нейната възраст, а и дамите по принцип. Моделите Паулина Порижкова и Елизабет Хърли от дълго време се борят за същата идея.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР