В конкурса, в който участват 40 страни, сред които и

...
В конкурса, в който участват 40 страни, сред които и
Коментари Харесай

България не се класира за финала на „Евровизия“

В състезанието, в който вземат участие 40 страни, измежду които и България, страната ни беше показана на първия полуфинал от групата " Intelligent Music Project " под номер седем с песента си " Intention ", осведоми уеб сайтът на състезанието.

Българската група не се класира за огромния край.

Общо 17 страни участваха в първия полуфинал довечера: Албания, Латвия, Литва, Швейцария, Словения, Украйна, България, Нидерландия, Молдова, Португалия, Хърватия, Дания, Австрия, Исландия, Гърция, Норвегия, Армения.

Десет от тях се класираха, излиза наяве от уеб страницата. Това са  Литва,Швейцария,Украйна,Нидерландия,Молдова,Португалия,Исландия,Гърция,Норвегия и Армения.

" Оркестър Калуш ", украинското присъединяване в тазгодишния конкурс за ария на " Евровизия ", се класира за огромния край в Торино в събота, заяви ДПА. 

Музикантите от Западна Украйна и тяхната ария " Стефания " са любимци за победа на тазгодишното издание на състезанието в Торино, сочат букмейкърите

От началото на въоръжения спор в Украйна групата показва гласно поддръжката си за украинската опозиция против съветската инвазия в обществените медии.

Русия беше изключена от тазгодишното издание на " Евровизия ", както и нейната съседка и непосредствен съдружник Беларус, показва ДПА.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР