В коментар за КМГ по повод предстоящото в Шанхай Шесто

...
В коментар за КМГ по повод предстоящото в Шанхай Шесто
Коментари Харесай

Д-р Момчил Станишев: За първи път ЦНСССКЦИЕ ще участва в Китайското международно изложение за внос в Шанхай

В коментар за КМГ във връзка идното в Шанхай Шесто интернационално ревю за импорт, шефът на Центъра за поощряване съдействието в региона на селското стопанство сред Китай и ЦИЕ споделя, че през актуалната година Центърът ще взе участие за първи път, което е освен значим, само че и доста влиятелен ангажимент за представянето на страната.

„ Китайското интернационално ревю за импорт е едно от най-големите изложби в международен мащаб, обхващащо разнообразни сфери в това число хранително-вкусовата индустрия, козметика, потребителски артикули, роботика, умна промишленост и осведомителни технологии, електроника и други. За шеста поредна година Китайското интернационално ЕХPО се организира през м.ноември, като през актуалната година се чакат към 2800 изложителя от 127 страни. Очакванията на бизнес средите и дипломатическия корпус в гр. Шанхай са, че Шестото Китайско интернационално ревю за импорт ще се организира в огромен мащаб, за да се компенсира лимитираното интернационално неприсъствено присъединяване в интервала 2020-2022 година Изложението продължава да е единственият изчерпателен конгрес за импорт в Китай. Организатори на ревюто са Министерството на търговията на Китай и държавното управление на Шанхай “, напомня шефът при започване на коментара си.

Д-р Станишев разяснява, че Центърът ще взе участие с два общи Павилиона, като по-големият е 90 кв.м и ще бъде в залата за хранително-вкусова индустрия в ЕXPO центъра. Вторият, с размери 36 кв.м, ще бъде ситуиран в залата за потребителски артикули, като изложители са компании, работещи в бранш козметика и козметични артикули. Общата повърхност на двата павилиона е 126 кв.м., като ще бъдат предоставени щандове на 14 компании от двата бранша.

Павилионите ще се употребяват и за промотиране на компании, тясно свързани с дейностите в региона на селското стопанство, храни и питиета, както и козметични артикули.

Като значим детайл на Шестото интернационално китайско EXPO доктор Станишев дефинира обстоятелството, че измежду участниците са представители на компании от четири страни на Инициативата за съдействие сред Китай и страните от Централна и Източна Европа: България, Румъния, Гърция и Словакия. Той акцентира още, че измежду фирмите-участнички са представители на производители на вино и спиртни питиета, производители на слънчоглед и растителни масла, производители на мед и медни артикули, на козметика и козметични произведения, компании занимаващи се с търговия на хранителни артикули, производители на здравословни храни, както и на безалкохолни питиета и на разнородни консервни артикули.

„ През актуалната година, ревюто в Шанхай се организира под знака, както на 10-годишнината от Инициативата за съдействие сред Китай и ЦИЕ, която отбелязахме през 2022 година, по този начин и на “Един пояс, веднъж “, което ще способства за по-мащабното протичане на събитието, за по-големия брой участници, а също по този начин и за  подписването на голям брой контракти за съдействие сред страните и фирмите, уверен е Директорът на ЦНСССКЦИЕ доктор Момчил Станишев.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР