В кампанията с лични средства се включиха и няколко варненски

...
В кампанията с лични средства се включиха и няколко варненски
Коментари Харесай

Награда за децата от Варна, събрали над 20 000 лв. за лечението на съученик

В акцията с персонални средства се включиха и няколко варненски депутати от ГЕРБ
Учениците в СУ „ Гео Милев “, организирали пролетен благотворителен базар „ Подари усмивка! “ в помощ на връстника си Никола Манев, ще бъдат наградени, заяви. Новината е оповестена от шефа на учебното заведение Албена Павлова.

Базарът се организира от 23 февруари до 2 март т.г. във фоайето на първия етаж на СУ „ Гео Милев “ в поддръжка на ученика от III „ в “ клас Никола Манев, който се бори с тежка диагноза. Събраните над 20 000 лева са дарени, с цел да послужат за неговото лекуване.

„ Примерът на учениците е повече от добър, изцяло справедливо е да ги наградим – разяснява госпожа Павлова. – Децата прегърнаха концепцията да оказват помощ, направиха съвсем всичко сами! “, съобщи директорката.

С дарения, благотворителна продажба на мартенички, сувенири, цветя, картички и сладкиши беше събрана тази сериозна сума, която да избави един от членовете на огромното семейство на СУ „ Гео Милев “!

Инициативата „ Подари усмивка! “ е трогнала учениците и от СУ „ Елин Пелин “. За броени часове те са събрали 500 лева, също преведени в помощ на Никола Манев.

В акцията за избавяне живота на детето се включиха и варненските депутати от ГЕРБ-СДС Красен Кралев, Павел Христов, адв. Бранимир Балачев и Славена Точева. Те подариха персонални средства.

Всеки може да помогне на Никола Манев по сметката на акцията:

️ Бенефициент: “Фондация Мисия Живот”

️ Банка: “Първа Инвестиционна Банка”

️ IBAN: BG53FINV91501017599400

️ BIC: FINVBGSF

️ Основание: Дарение Никола Манев
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР