В изявите в медиите на министъра на спорта има само

...
В изявите в медиите на министъра на спорта има само
Коментари Харесай

Бивши министри на ГЕРБ с остра атака към Радостин Василев

В изявите в медиите на министъра на спорта има единствено бомбастични закани за търсене на правосъдна отговорност, вместо каквито и да било действителни дейности в поддръжка на българския професионален спорт. Това написа в персоналния си профил във Facebook Николина Ангелкова. Тя също по този начин показа и фотография на някогашния състезателен министър Красен Кралев и неговите думи: " Радостин Василев се изживява като проверяващ публицист, служител на реда, прокурор и арбитър по едно и също време. Вместо да си прави работата, за която е назначен ".

Припомняме, че след финала в шампионата за Купата на България, Василев съобщи:

" Левски би трябвало да честват. Името на Красен Кралев не съм го споменавал в последното ми изявление, той разпознал ли се е? След като се е разпознал, значи има от какво да се тормози. Аз не приказвам празни приказки, тежки дни предстоят за Красен Кралев оттук насетне ".

Известно е, че Ангелкова бе определена за министър на туризма във второто и третото правителство на Бойко Борисов. На 7 ноември 2014 година Кралев става министър на младежта и спорта на мястото на служебния министър Евгения Раданова. Той е министър на младежта и спорта като част от второто държавно управление на Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР