Полицай от Твърдица е временно отстранен от длъжност заради вътрешно

...
Полицай от Твърдица е временно отстранен от длъжност заради вътрешно
Коментари Харесай

Отстраниха полицай заради видеоклипове със смущаващо съдържание

Полицай от Твърдица е краткотрайно отхвърлен от служба поради вътрешно следствие, оповестиха от регионалната полиция в Сливен. То е формирано предвид на първични данни за осъществено закононарушение от общ темперамент.

Започнало е дисциплинарно произвеждане по отношение на тиражирани в обществените мрежи видеоклипове и мнения със смущаващо и нецензурно наличие, касаещи възможното негово присъединяване.

Ръководството на Областната дирекция се самосезира при започване на месец май след изявленията.

На 16 май от полицията приканиха за подпомагане от жители по отношение на клип, популяризиран в обществените мрежи и съответно във Facebook групата " Шивачево без цензура ". 

Кметът на Шивачево Деян Иванов, който е и админ на групата, сподели пред Българска телеграфна агенция, че два пъти е свалил пост, който съгласно него няма място там. На видеоклип, който бил цензуриран, се виждал мъж, за който се допуска, че е въпросният служител на реда.

В различен файл се виждал оповестен чат на човек, който твърди, че е служител на реда, с 13-годишно дете на полова тема.

Относно случая в полицията в Сливен не са постъпвали публични сигнали и тъжби от наранени лица.

По случая е стартирано следствие и в Дирекция „ Вътрешна сигурност ” предвид на първични данни за осъществено закононарушение от общ темперамент.

Полицията моли към всички наранени лица и такива, които разполагат с информация,  да окажат подпомагане по следствието.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР