В изпълнение на поетия ангажимент от министър-председателя Бойко Борисов Бойко

...
В изпълнение на поетия ангажимент от министър-председателя Бойко Борисов Бойко
Коментари Харесай

След 5-часови преговори разпределиха 15 млн. лв. за ГДИН и ГДО

В осъществяване на поетия ангажимент от министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила за отпущането на спомагателни 15 млн. лева за Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ и Главна дирекция „ Охрана “ през днешния ден се организира следващата среща на министъра на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила със синдикалните организации на двете дирекции.

За 88 лв. нарастване на главното заплащане на младшия изпълнителски състав в ГДИН и ГДО се договориха участниците в 5-часовата среща в Министерството на правораздаването. На нея участваха представители на Синдиката на чиновниците на пандизите в България /ССЗБ/, Синдикат „ Охрана “ и административните управления на двете основни дирекции. Припомняме, че в края на март министър Цачева подписа заповед, с която се изравниха възнагражденията за характерните условия на труд на двете основни дирекции с тези на чиновниците от Министерство на вътрешните работи.

Заповедта влезе в действие със задна дата – от 1 януари 2018 година и с нея сумата за характерни условия на труд от 95 лева стана 190 лева Днешното контрактувано нарастване ще е в действие със задна дата - от месец март 2018 година, и ще обгръща 1149 чиновници от ГДО и 2884 от ГДИН. Това са чиновници, които работят по Закона за Министерство на вътрешните работи, само че в заплатите им бяха много по-ниски от тези на сътрудниците им в Министерство на вътрешните работи на аналогични длъжности.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР