В италианския град Акуила при особен автомобилен инцидент са били

...
В италианския град Акуила при особен автомобилен инцидент са били
Коментари Харесай

В италианския град Акуила разследват българка за инцидент с прегазени 6 деца



В италианския град Акуила при необикновен авто случай са били прегазени 6 деца в детска градина. Едно от тях е умряло, останалите са в болница. Със случая е обвързвана 38 годишната българка, чието име публично не се оповестява. Разследвана е за ликвидиране на пътя.

Жената паркирала колата си на надолнище пред детска градина. В нея останал 12 годишният й наследник, я тя отишла да вземе 5-годишните си близнаци.

В един миг колата тръгва  по наклона, разкъсвайки оградата на детската градина където децата играели на открито. Шест от тях попадат под нея, умира 4-годишния Томазо, другите деца са ранени и откарани в лечебни заведения в Акуила и Рим.

Българската е разследвана за пътно ликвидиране и пострадвания. Изяснява се дали е била вдигната  ръчната спирачка, дали детето останало в колата я е изключило. както и скоростният лост, който по нейните думи е оставила включен.

Дванайсет годишният й наследник ще бъде разпитан от съдии за малолетни в наличието на психолози. 

Изслушват се и очевидци и е допустимо да бъдат разследвани и други лица.

Автомобилът, който е благосъстоятелност на родственик на дамата. е иззет и подложен на експертиза. Тя и брачният партньор й са от дълго време в Италия, добре интегрирани в локалната среда.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР