В истинско царство на еротиката и насладата се превърна столичният

...
В истинско царство на еротиката и насладата се превърна столичният
Коментари Харесай

Разврат! Бг-стриптийзьорка от OnlyFans изкара 300 бона с циците си и отвори салон за мигли

В същинско царство на еротиката и насладата се трансформира столичният квартал “Връбница ” 1, издадоха наши сътрудници под прикритие. Там 20 годишната моделка от OnlyFans с артистичен псевдоним Nikolsi отвори салон за мигли, наименуван Lashes academy by Nikolsi и пръсна над 10 бона за кичозно празненство по случай откриването.

 

В линк към инстаграма й https://instagram.com/p/CzwCeHPNwwk/ могат до се открият купища кавги фрагменти от събитието. Само зарята струваше пет цифрена сума, без да броим обичаното на измисления ни елит шампанско “Моет ” и претенциозния кетъринг, с който несметно бяха отрупани масите. На една от фотосите ухилена театралничи и друга известна световна бръмчалка – Джулиана Гани. Какво свързва двете силиконки, можем единствено да гадаем.

 

В лъскавото студио дребната хитруша е набила цели 300 хил.лв., пресметнаха съперничките й от лекия отрасъл. Те изреваха, че 20-годишната девойка е изкарала кеша с циците си, и то в най-буквалния смисъл на думата.

 

Проверка на редакцията сподели, че Nikolsi е измежду най-оборотните бг-звезди в порно мрежата OnlyFans и като доказателство публикуваме акаунта й https://onlyfans.com/nikolsi. Там тя назовава себе си “любимото ти котенце ” и пърчи напращели силиконови импланти.

 

 

 

Ако има нещо по-скандално, то е, че парите за големите гърди са дадени персонално от татко й като подарък за абитуриентския бал. Татенцето държи автокъща  Gabri auto на “Чепинско шосе ” и изкарва задоволително с цел да задоволи прищевките на дъщеря си.

 

 

Вместо обаче да запише висше обучение в влиятелния университет, където е била призната, Nikolsi отваря акаунт в OnlyFans да зарибява  сладострастници от целия свят. В свободното си от изчанчени клипове и фотоси време тя въпреки всичко изкарала диплома за миглопластика и даже станала мастър в лепенето на така наречен обемни мигли, ето за какво клиентките се избивали за часове при нея.

 

 

Наши информатори от “Връбница ” издадоха, че модифицираната изкусителка  топли леглото на 52-годишен господин, който не се скъпял да угажда на всичките й прищевки и даже отварял дума за брак с 30 години по-малката от него хубавелка. Тя пък вместо пръстен чакала баровска кола за половин милион лв.. Явно на заслепения от пристрастеност мачо не му пука изключително, че Nikolsi продава онлайн напращялото си от филъри и импланти тяло и всяка вечер се разкрачва пред камерата. И това не е всичко - в действителния живот силиконката също му слагала рога под път и над път, само че спонсорът й метафизичен вярвал, че като попорасне тя ще улегне и двамата ще свият гнездо. За в този момент обаче му оставало единствено да заплаща безбожно скъпите й масрафи, редят душмани на ексцентричната двойка.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: OnlyFans стриптийзьорка Джулиана Гани Nikolsi Lashes academy by Nikolsi бръмчалка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР